DESPPRE NOI

************************************

 

Istoria noastra

Infiintata in anul 2007 si fara un suport financiar pentru start-up, BLUE & ROSE DESIGN SRL a avut o perioada foarte lunga de cautari, incercari si esecuri.
Deschisi tot timpul la oportunitati, activitatea de confectii textile la comanda a venit intr-un moment in care urma decizia de a opri activitatea.
Data fiind experienta anilor de cautari, am decis ca aceasta oportunitate ne va putea da impulsul startului mult asteptat
In prezent, atat calitatea produselor, punctualitatea noastra cat si sociabilitatea si maleabilitatea noastra fata de clienti.au facut sa fim recunoscuti, apreciati si recomandati mai departe.

Atelierul nostru

Utilat cu tot ce trebuie pentru a scoate produse de buna calitate, atelierul nostru are o echipa cu multi ani de experienta in domeniul croitoriei si designului vestimentar.

Produsele noastre

Gama produselor fabricate de noi este foarte larga.
Incepand de la huse pentru canapele personalizate, gama produselor noastre se extinde cu rochii pentru mirese, vestimentatie de dama pentru diverse ocazii speciale, articole de imbracaminte pentru cadre medicale din policlinici, spitale, angajati ai restaurantelor, uniforme scoli sau gradinite, etc
Suntem deschisi oricarei propuneri de colaborare pentru astfel de confectii textile.

In viitor

Prin dorinta de a extinde gama de produse si din alte domenii, avem in plan si deschiderea unui atelier de confectionare mobilier din tevi ppr – pvc, util mobilarii camerelor de tineret, dar si spatiilor comerciale, magazine, birouri, restaurante, gradini terase, etc, dar si confectionarea manuala a unor tablouri luminoase cu led, produse ce pot decora locuinta dvs intr-un mod placut, atat pe timp de zi cat si seara, oferind o lumina difuza in incapere.

Obiectivul nostru

Ca orice firma in plina dezvoltare, obiectivele noastre principale sunt acelea de a dezvolta portofoliul nostru de clienti si de a-i satisface la maxim cu calitatea produselor noastre.

Donatii

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, 2019 – 2020, Echipa Divertisimo a donat jucarii, dulciuri si articole de imbracaminte copiilor nevoiasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

************************************