HUSE CANAPELE LA COMANDA

************************************

Confectionam Huse Canapele pentru mobilier produs de:

MOBEXPERT – CASA EDUARD – EUROMOBILA – MOBILA DALIN – ELVILA – LEMS – KIKA – IKEA – CASA RUSU – DEDEMAN si altii 

Noi Redam Viata Canapelei Tale

 

************************************

 

DE RETINUT !

Incepand cu data de 14 Noiembrie 2020, noile comenzi preluate vor fi livrate dupa 12 Ianuarie 2021

 

************************************

 

Create in mod special pentru protectia mobilierului, husele confectionate de noi respecta forma canapelei, fotoliilor sau a scaunelor dvs in proportie de aproximativ 95%
Calitatea materialului folosit de noi, determina multi posesori de animalute – catei sau pisicute – sa apeleze la serviciile noastre ca fiind o solutie in a-si face micutii prieteni sa renunte la zgariatul mobilierului

 

VREI SA ACHIZITIONEZI O HUSA PPENTRU CANAPEAUA TA ?

Este nevoie doar sa parcurgem cativa pasi pentru a va putea da un pret estimativ – Daca acesta se incadreaza in bugetul dvs, putem trece la treaba.

 

Pasul 1. Scrie-ne un email in care sa mentionezi cateva masuri esentiale: – inaltime, latime si lungime canapea, sezut si spatar In acelas email, este necesar sa ne trimiteti 1 – 2 poze pentru a vedea mobilierul si un numar de telefon pentru a va putea contacta ulterior.

 

Pasul 2. In cel mai scurt timp posibil vom reveni cu un email ce va contine raspunsul asteptat de dvs si anume pretul estimativ al huselor, acesta incluzand cantitatea de material si pretul acestuia si manopera – ( Pretul final se va afla dupa efectuarea masuratorilor exacte, facute de noi ) In functie de raspunsul dvs vom trece la urmatorul pas.

 

 

Pasul 3. Va urma o convorbire telefonica in care vom stabili de comun acord ziua si ora unei vizite la domiciliu pentru masuratorile exacte si alegerea materialului din mostrarele noastre.

 

 

Pasul 4. Pretul final va fi trimis ulterior dupa calcularea materialului necesar, urmand ca diferenta de bani sa fie platita la livrarea huselor. In cazul in care materialul ales se afla pe stoc, durata de lucru este de aproximativ 21 de zile lucratoare ( in situatia de fata, acest termen nu este valabil )

 

 

Pasul 5. Livrarea si probarea huselor dvs se va face de catre persoana ce a luat dimensiunile si s-a ocupat de confectionarea lor. Diferenta ramasa de platit din suma totala se poate face ramburs la data livrarii, sau transfer bancar pana la data anuntata livrarii

 

La prima vizita, percepem o taxa unica de deplasare de 60 LEI pentru Bucuresti si un avans de aproximativ 50% din pretul estimat si mentionat in primul email.

 

* * *

Metode de plata acceptate:

 

 

“SA LE FOLOSITI SANATOSI !”

 

************************************

 

Nu mai cauta adresa de contact !

Comanda de AICI o husa pentru canapeaua ta !

 

 

S H O W R O O M

 

 

************************************

 

Impresiile clientilor nostri:

 

Comment Form is loading comments…

 

 

 

 

 

 

 

************************************