**************************

BLUE & ROSE DESIGN SRL

 

Istoria noastra

Infiintata in anul 2007 si fara un suport financiar pentru start-up, BLUE & ROSE DESIGN SRL a avut o perioada foarte lunga de cautari, incercari si esecuri.
Deschisi tot timpul la oportunitati, activitatea de confectii textile la comanda a venit intr-un moment in care urma decizia de a opri activitatea. Data fiind experienta anilor de cautari, am decis ca aceasta oportunitate ne va putea da impulsul startului mult asteptat
In prezent, atat calitatea produselor, punctualitatea, sociabilitatea simaleabilitatea noastra fata de clienti, au facut sa fim recunoscuti, apreciati si recomandati mai departe.

 

Atelierul nostru
Utilat cu tot ce trebuie pentru a scoate produse de buna calitate, atelierul nostru are o echipa cu multi ani de experienta in domeniul croitoriei si designului vestimentar.

Produsele noastre
Gama produselor fabricate de noi este foartelarga.
Incepand de la huse pentru canapele personalizate, gama produselor noastre se extinde cu rochii pentru mirese, vestimentatie de dama pentru diverse ocazii speciale, articole de imbracaminte pentru cadre medicale din policlinici, spitale, angajati ai restaurantelor, uniforme scoli sau gradinite, etc
Suntem deschisi oricarei propuneri de colaborare pentru astfel de confectii textile.

 

Obiectivul nostru
Ca orice firma in plina dezvoltare, obiectivele noastre principale sunt acelea de a mari portofoliul nostru de clienti si de a-i satisface la maxim cu calitatea produselor noastre.

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************

 

evomag.ro%20

 

 

**************************