************************************************

Confectionam Huse Canapele pentru mobilier produs de:

MOBEXPERTCASA EDUARDEUROMOBILAMOBILA DALINELVILA
LEMSKIKAIKEACASA RUSUDEDEMAN si altii

Noi Redam Viata Canapelei Tale

 

Create in mod special pentru protectia mobilierului, husele confectionate de noi respecta forma canapelei, fotoliilor sau a scaunelor dvs in proportie de aproximativ 95%
Calitatea materialului folosit de noi, determina multi posesori de animalute – catei sau pisicute – sa apeleze la serviciile noastre ca fiind o solutie in a-si face micutii prieteni sa renunte la zgariatul mobilierului

 

 

VREI SA ACHIZITIONEZI O HUSA PPENTRU CANAPEAUA TA ?

Este nevoie doar sa parcurgem cativa pasi pentru a va putea da un pret estimativ – Daca acesta se incadreaza in bugetul dvs, putem trece la treaba.

Pasul 1. Scrie-ne un email in care sa mentionezi cateva masuri esentiale: – inaltime, latime si lungime canapea, sezut si spatar In acelas email, este necesar sa ne trimiteti si 1 – 2 poze pentru a vedea mobilierul si un numar de telefon pentru a va putea contacta ulterior.

Pasul 2. In cel mai scurt timp posibil vom reveni cu un email ce va contine raspunsul asteptat de dvs si anume pretul estimativ al huselor, acesta incluzand cantitatea de material si pretul acestuia si manopera – ( Pretul final se va afla dupa efectuarea masuratorilor exacte, facute de noi ). In functie de raspunsul dvs vom trece la urmatorul pas.

Pasul 3. Va urma o convorbire telefonica in care vom stabili de comun acord ziua si ora unei vizite la domiciliu pentru masuratorile exacte si alegerea materialului din mostrarele noastre

 

La prima vizita facuta pentru masuratori, se percepe un comision de deplasare de 60 Lei si aproximativ 50% din pretul estimativ pentru a putea comanda materialul dvs.

 

Pasul 4. Pretul final va fi trimis ulterior dupa calcularea materialului necesar, urmand ca diferenta de bani sa fie platita la livrarea huselor. In cazul in care materialul ales se afla pe stoc, durata de lucru este de aproximativ 21 de zile lucratoare ( in situatia de fata, acest termen nu este valabil )

Pasul 5. Livrarea si probarea huselor se va face de catre persoana care a luat dimensiunile si s-a ocupat de confectionarea lor. Diferenta ramasa de platit din suma totala se poate face ramburs in momentul livrarii, sau transfer bancar pana la data cand vor fi aduse husele, cu confirmarea platii.

************************************************

 

” SA LE FOLOSITI SANATOSI !”

************************************************

 

 

************************************************

 

    VIDEO – PASII NECESARI PENTRU A ACHIZITIONA O HUSA DE CANAPEA

 

 

 

************************************************

 

COMANDA DE AICI O HUSA PENTRU CANAPEAUA TA

 

ATI SOLICITAT DEJA O COMANDA PE EMAIL ? In aproximativ 24 – 48 de ore veti primi raspunsul nostru. In cazul in care acesta nu apare, verivicati si sectiunea SPAM a emailului. Bifati ca NU ESTE SPAM, apoi mutati-l in IMBOX.

 

 

*********************************************

IMPORTANT DE STIUT

  • Ca urmare a situatiei dificile create de COVID 19 in diverse domenii de activitate, implicit si activitatea noastra a fost oarecum afectata. In aceasta directie, rugam actualii clienti ce au in prezent comenzi in desfasurare impreuna cu noi, dar si cei ce doresc o colaborare sa dea dovada de intelegere si rabdare pana la finalizarea lucrarilor.
    Din punctul nostru de vedere, oferim seriozitate, transparenta si ne straduim sa facem fata conditiilor actuale.

Va multumim pentru intelegere.

 

 

 

 

************************************************

 

evomag.ro%20

 

 

************************************************