Confectionam huse pentru canapele produse de MOBEXPERT – ELVILA – LEMS – EUROMOBILA – CASA DALIN si multi altii, in aproximativ 30 de zile lucratoare

 

 

Doresti sa achizitionezi o husa de canapea ?
Iata care sunt pasii ce trebuie sa ii urmam impreuna pentru a te putea ajuta in aceasta directie:

 

Pasul 1 – Cu siguranta vei vrea mai intai sa afli care este pretul husei pentru canapeaua ta.
Pentru acest lucru, este nevoie sa ne trimiti un eMail la adresa husecanapele@divertisimo.ro cu 2 – 3 poze ale canapelei ( si fotoliilor in cazul in care acestea exista ) si cateva dimensiuni esentiale: inaltime spatar, inaltime sezut, latime sezut si lungime spatar.

Pasul 2 – Raspunsul la eMail-ul dvs va consta in calculatia estimativa a necesarului de material fiind adaugata si manopera.

Pasul 3 – Daca pretul estimativ se incadreaza in bugetul dvs, va urma printr-un email ulterior confirmarea, stabilirea de comun acord a unei date si ore cand putem veni pentru masuratorile exacte si alegerea materialului ( aducem mostrare ) adresa de destinatie si un numar de contact.

 

 

Pasul 4 – Prima vizita se face la data, ora stabilita si adresa la care se afla canapeaua pentru masuratori si alegerea materialului. La aceasta vizita se percepe o taxa de deplasare de 60 Lei ( pentru Bucuresti ) si un avans de aproximativ 50 % din pretul estimativ calculat dupa efectuarea masuratorilor facute de noi. De regula, pretul final nu este depasit de pretul estimativ, doar daca au aparut intre timp alte obiecte suplimentare

 

 

Pasul 5 – Urmeaza comandarea materialului dorit de dvs si confectionarea husei, pastrand totdata ordinea intrarii comenzilor, urmand ulterior stabilirea unei noi date pentru livrarea husei.

Pasul 6 – La livrarea husei se va face si verificarea acesteia, iar daca totul este in regula, va intra in posesia dvs.
La livrare, se va percepe si diferenta de bani ramasa de achitat. Achitarea diferentei ramasa se poate face Ramburs sau prin Transfer bancar, in al doilea caz, confirmarea platii trebuie facuta pana la data livrarii husei, din momentul in care ati fost anuntat

 

 

 

 

Din acest moment nu ne ramane decat  sa va uram
Sa le folositi sanatosi !

 

 

 

 


 

COMANDA DE AICI O HUSA PENTRU

CANAPEAUA TA

 

 


 

DESPRE MATERIALE

 

 

Materialele textile din care noi confectionam husele pentru canapele sunt materiale rezistente si cu o gama variata de culori.
Prevazute cu fermoar, husele pot fi asezate sau indepartade de pe mobilier cu usurinta.
Pot fi curatate la masina de spalat, la o temperatura a apei de maxim 40 grade Celsius.

 

 


 

DACA NU AI CITIT PASII DE MAI SUS,

URMARESTE ACEST VIDEO

 

 

 

 

 


 

Vezi produsele noastre pe Facebook